Gemakkelijk, betaalbaar en plezierig zijn de drie kernwaarden waarmee BYE BIKE haar ONE en ONE+ heeft ontwikkeld. Twee voertuigen die het beste van twee werelden combineren. Eenvoudig te bedienen, handig, laag eigen gewicht, sterk, veelzijdig en economisch zoals traditionele brom-/snorfietsen maar met de technologie van de moderne scooter. BYE BIKE heeft deze twee uitgangspunten samengesmeed vanuit het niets om aan de behoeftes en verwachtingen van de hedendaagse gebruiker te voldoen.

Brom- en Snorfietsen

"Tech for fun"

De RIEJU BYE BIKE brom- en snorfietsen treffen meerdere doelen in één keer, ze zijn praktisch en economisch, uiterst plezierig om mee te rijden en hebben een sublieme wegligging.

Gemakkelijk, betaalbaar en plezierig zijn de drie uitgangspunten van de BYE BIKE gedachte voor deze modellen. Modellen die het beste van twee werelden combineren: eenvoudig te bedienen, handig, laag eigen gewicht, sterk, veelzijdig en economisch zoals traditionele brom-/snorfietsen maar met de technologie van de nieuwste scooters. Met de BYE BIKE zijn deze twee uitgangspunten samengesmeed vanuit het niets om aan de behoeftes en verwachtingen van de hedendaagse gebruiker te voldoen.

De BYE BIKE rekent niet alleen af met alle traditionele brom-/snorfietsen qua design maar vooral vanwege de toegepaste hedendaagse technologieën zoals nog niet eerder toegepast binnen dit segment. Een modern uiterst krachtig eigen BYE BIKE motorblok met gescheiden automatisch smeersysteem, gevat in een robuust frame, een lichtgewicht met zelfs een 12 Volt aansluiting om bijvoorbeeld de GSM op te laden, waardoor de BYE BIKE zich volledig kan meten met iedere moderne scooter.

 

Eenvoudig, krachtig en comfortabel. De soepele maar sterke motor is volledig vanuit het niets ontworpen door de BYE BIKE technici en staat garant voor probleemloze werking en vergt minimaal onderhoud. Het lichtgewicht aluminium motorblok levert steeds ruim voldoende vermogen om iedere rit aan te kunnen.

Met behulp van het door Tecnigas nieuw ontworpen uitlaatsysteem, een optimale ECU (Elektronische Controle Unit) en een nieuw motormanagementsysteem is de BYE BIKE een van de weinige brom-/snorfietsen met een 2-takt motor welke de Euro-4 emissienorm heeft weten te behalen. Zowel de 25 km/u snorfietsversie als de 45 km/u bromfietsversie kennen een zeer lage uitstoot aan CO en HC+NOX, ver onder de toegestane limieten.